Netto tank ELECTRIC

Netto Tank Electric is gevestigd op locaties van de Netto Tank tankstations en op openbare locaties. In Haaksbergen, Zutphen en Aalten vindt je bij onze vestigingen standaard laders (ac-laders) en snelle laders (dc-laders) voor elektrische auto’s.

Kies voor bewust vervoer

Netto Tank Electric is een speciaal opgezet concept voor de elektrische en hybride auto’s. Aan iedere laadpaal kunnen twee auto’s te gelijk opladen. Onze modellen laadpalen zijn in staat om bijvoorbeeld een Tesla 3 in ongeveer drie kwartier op te laden.

 gebruik

De gebruiker kan de laadpaal activeren met zijn of haar laadpas. De laadpaal accepteert alle merken laadpassen. De gebruiker krijgt automatisch een overzicht van de ‘getankte’ hoeveelheid elektriciteit.

 

 

 

 

 

 

bike sharing

Nu nog sneller naar je werk? Pak één van de 3 deelfietsen naast het Netto Tank tankstation aan de Textielstraat. Gedurende jouw auto wordt opgeladen bij een van onze laadpalen, bereik je per fiets jouw bestemming. Door gebruik te maken van de bedrijvenfiets ben je niet alleen sneller op je werk of elders, het is ook gezond en duurzaam. En bovendien: het gebruik is de eerste 4 uur gratis! Weten hoe het werkt? Klik HIER voor de handleiding.

smart
laadplein

Bewust laden

standaard (AC) &
snelle (DC) laders

Laadstation u in de buurt

Klantenservice

Onze tankstations zijn bijna alle onbemand, toch ben je nooit alleen.
De Netto Tank klantenservice staat 24/7 voor je klaar. 

Op onze social media kun je ook altijd met vragen terecht.

Postadres
Textielstraat 1
7483 PC Haaksbergen

Telefoonnummer kantoor
053-5721635

Telefoonnummer Netto Tank Westsingel
053-5721001

Telefoonnummer Netto Tank de Hoeve
074-4110000

Storingsnummer
085-2730224

E-mail
info@nettotank.nl

Contactformulier